Urbanisme i habitatge

En aquests darrers 4 anys de mandat, podem dir que hem aconseguit desenvolupar pràcticament tot el planejament urbanístic pendent; desencallant projectes històrics com el dels Tres Turons, revisant els PERI del Carmel i la Teixonera, i desplegant tot el planejament derivat de la Modificació de Pla General Metropolità de la Vall d'Hebrón, amb la única excepció del trasllat del barri de la Font del Gos a la Font Baliarda.

Volem destacar que aquesta feina s'ha fet de manera participada amb les diferents entitats de veïns i altres plataformes que han anat sorgint en el transcurs del debat de cada un dels planejaments abordats. S'ha arribat majoritàriament a acords i consensos en la majoria dels casos, i per primera vegada en actuacions d'aquests tipus s'ha atès, acompanyat i informat personalment a la immensa majoria dels afectats urbanístics.

Si el mandat anterior fou el del debat participatiu dels grans projectes urbanístics, l'actual ha estat el del desenvolupament dels projectes debatuts aleshores.

L'aplicació en molts casos d'aquests planejaments aixi com d'altres actuacions ha comportat la construcció d'habitatge protegit i de reallotjament per garantir que els afectats no hagin de marxar a viure fora del barri.

Subtemes: urbanisme i habitatge.



Actuacions fetes