Rehabilitació del Mas Guinardó

El Mas Guinardó és un dels símbols del barri del Guinardó i un dels seus edificis més emblemàtics. Aconseguir la seva remodelació integral i garantir el seu ús públic per a tot el barri eren una de les antigues reivindicacions del barri i un compromís polític prioritari per la nostra gestió. Després de signar l'acord amb l'AVP del Mas Guinardó, que feia ús de l'edifici, vam poder iniciar les obres de rehabilitació que ja han acabat i que han permès fer del mas Guinardó el casal d'Entitats del Guinardó. La reforma també ha inclòs la remodelació dels espais de l'entorn.

El Mas Guinardó disposa d'una sala d'actes per a 200 persones, una sala polivalent per a 100 persones, sales de tallers, despatxos, sales de reunions, magatzems i un bar. Com a Casal d'Entitats podrà acollir a les entitats del barri que així ho desitgin, així com també a les entitats que ja feien ús del mas anteriorment. la gestió pública d'aquest equipament també haurà de comptar amb un paper clau de les entitats del Guirnardó en la seva gestió. El Mas Guinardó ha de ser un element de dinamització de la vida social del barri i un espai de trobada de tot el moviment associatiu del barri.

Aconseguir la remodelació del Mas Guinardó és una de les grans apostes d'aquests mandats. Un Mas Guinardó que ha esdevingut un espai públic per a tothom, un equipament de molta qualitat i un referent pel barri i per la participació ciutadana.